Vesti

Partizan obradovao mališane

Sportal, 31.07.2010.

« prethodna - sledeća »

Trener šampiona Srbije odlučio je juče da iskoristi slobodno vreme i da poseti Prihvatilište za decu i omladinu Beograda. Dirljivi susret šefa struke crno-belih sa mališanima iz ove ustanove označio je nastavak akcije „Pobedi za decu Prihvatilišta", u okviru koje se skupljaju sredstava kako bi se dečacima i devojčicama omogućio bolji život.

Partiyan u poesti Prihvatilistu

- Čast mi je što smo podržali ovu akciju, dirnut sam pažnjom, emocije su stvarno snažne. I nije važno za koga deca navijaju, mi ih sve pozivamo da već naredne sedmice, čim se vratimo iz Finske, budu naši gosti u „Zemunelu" - rekao je Stanojević.

Druženje sa mališanima protkano je i objavom da je putem Internet aukcije dres Partizana sa potpisima prvotimaca kupio Milivoj Hadžić, a da će ta sredstava biti prosleđena Prihvatilištu, kako bi deca dobila svoj dom.

- Zvanični kapacitet naše ustanove je 16 mesta, a u njoj su trenutno 22 mališana, što na najbolji način pokazuje s kakvim se problemima suočavamo. Nadamo se da će akcija pomoći da se skupe sredstva da neko od njih uskoro dobije svoj dom, naročito što su u pitanju najosetljivije kategorije dece - objasnila je Ana Kalajdžić, specijalni pedagog Prihvatilišta.