Vesti

Akcija "Igre na vodi" na bazenima "Horizont"

08.09.2011.

« prethodna - sledeća »

Dana 08.09.20011. godine, na bazenima "Horizont" u Surduku, održana je još jedna akcija u okviru projekta "Pobedi za decu Prihvatilišta", čiji je cilj proširenje kapaciteta ove ustanove.

Kroz višečasovno druženje, deca iz beogradskih domova (Dom za studentsku i srednjoskolsku omladinu "Zvečanska 52", Dom "Moša Pijade", "Zavod za vaspitanje dece"…) i domova sa teritorije Novog Sada ("SOS Dečje selo", "Dnevni boravak - Novi Sad") i Pančeva, takmičila su se u mnogobrojnim igrama na vodi. Svoje snage i spretnost odmerili su kroz muzički šlauf, rvanje na ramenima, ronjenju, košarci i odbojci.

Igre na vodi

Prvo mesto osvojila je ekipa "SOS Dečjeg sela", drugo je pripalo "Spomenku" iz Pančeva, a treće domaćinu "Prihvatilištu za decu". Pobednicima su uručeni dresovi "FK Partizana", sa potpisima svih igrača.

Ovu akciju su prisustvom, uz članove FK Partizana, podržali i predstavnici Grada Beograda, gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić, članovi Gradskog veća Nataša Milošević i Darko Božić, predstavnici Opštine Stara Pazova, voditeljka programa novinarka Danijela Pantić, predstavnici studentskog parlamenta FSFV-a i FASPER-a i generalni sekretar Studentskog saveza Beograda.

Pomoć u organizaciji pružili su obezbeđenje , spasioci i menadžment bazena "Horizont", "AD. Lasta", ekipa Dom zdravlja Stara Pazova, ketering "Lido", pekara "Grubanovski" i kompanija "Nectar".

Igre na vodi