Vesti

Fudbaleri Partizana ulepšali Uskrs deci u prihvatilištu

15.04.2014.

« prethodna - sledeća »

Crno-beli prvotimci Darko Brašanac i Živko Živković neposredno pred veliki hrišćanski praznik posetili prihvatilište za decu „Beograd” gde su mališanima uručili prigodne poklone
Pred najradosniji hrišćanski praznik Uskrs, prvotimci Partizana Darko Brašanac i golman Živko Živković posetili su prihvatilište za decu „Beograd”,  gde su mališanima uručili prigodne  poklone, ali i još jednom pokazali da crno-beli u svakom trenutku misle na decu Srbije i regiona.

Pored prigodnih poklona, slatkiša i igračaka, Darko i Živko su nove drugare obradovali i ulaznicama za predstojeću utakmicu 24. kola Jelen Super Lige, koju FK Partizan igra u čevrtak, 17. aprila, protiv FK Jagodina, a koju će mališani moći da prate u društvu svojih vaspitača.
Prihvatilište za decu „Beograd” je ustanova u nadležnosti Sekreterijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda koji zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz čitave Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja, zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja i drugi.